Oscar Autoverhuur maakt indrukwekkende entree in Lievegem

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

De start-up Oscar Autoverhuur (www.oscar.be) heeft op succesvolle wijze de autoverhuurmarkt betreden. Met een groeiend aantal vestigingen in Nederland en België, waaronder een recent geopende in Lievegem, verovert Oscar in hoog tempo de autoverhuurmarkt.

Onlangs nog door de Deense Kamer van Koophandel uitgeroepen tot “Beste E-commerce Start-up”, lijkt het bedrijf aan een indrukwekkende groei te werken. In minder dan twee jaar zijn ze erin geslaagd meer verhuurlocaties in Denemarken te openen dan klassieke verhuurbedrijven zoals Sixt, Europcar en Avis samen.

Het bedrijfsmodel van Oscar is uniek en effectief. Ze werken samen met lokale autodealers om voertuigen die anders stil zouden staan, zoals ‘leenauto’s’, lease-terugkomers of voertuigen die niet snel worden verkocht, beschikbaar te stellen voor verhuur. Dit model zorgt voor een additioneel inkomen voor lokale ondernemers en het zorgt ervoor dat Oscar hun diensten aan kan bieden tegen aanzienlijk lagere prijzen dan hun concurrenten.

Sinds januari 2024 heeft Oscar een vestiging in Lievegem, in samenwerking met Car Boutique. De locatie biedt een breed scala aan voertuigen. Van personenauto’s tot bestelwagens, er is voor ieder wat wils. 

Met hun groeiende footprint en aantrekkelijke prijzen lijkt Oscar een serieuze speler te worden in de autoverhuurmarkt. 

Voor meer informatie over de locatie in Lievegem en de beschikbare voertuigen kunt u terecht op: https://oscar.be/locaties/lievegem.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category